benegre.cat
Notícies

La Fiscalia General de l'Estat proposa que insultar catalans sigui reconegut com a esport nacional

Ho fa després que s'hagi arxivat la denúncia contra Alerta Digital per insultar catalans i bascos per xiular l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei

La catalanofòbia és una afició molt extesa a Espanya, un esport que es practica sense que es requreixi cap preparació física, ni mental. Per això la Fiscalia General de l’Estat ha elevat una proposta al Govern espanyol perquè consideri l’opció de “convertir l’Insult al català en un esport nacional, en una festa pàtria com ho són els toros”, explica la nota del fiscal.

Això succeeix després que s’hagi arxivat la querella de l’associació Drets (dirigida aleshores per l’actual Conseller de Justicia, Carles Mundó) perquè en un programa d’Alerta Digital es va dir que als 70.000 porcs que omplien Mestalla calia enviar-los a fer turisme a països amb èbola i bestiesses per l’estil. “Però els catalans”, continua la nota del fiscal “estan tan acosutmats als insults i a que els diguin nazis, que s’han fet immunes. I val la pena aprofitar-ho”.

El Fiscal també proposa algunes normes per aquest esport, com per exemple que cada espanyol no podrà insultar els catalans més d’un cop al dia. “D’aquesta manera obliguem al ciutadà a pensar bé, a refinar el seu insult, a triar-lo bé a l’hora de donar-se el gust i cagar-se en els catalans. Per l’espanyol mitjà fer-ho és com una necessitat fisiològica, l’únic que volem és sofisticar-ho una mica més”, afirmava l’autor del reglament. S’espera que hi hagi una mena de lliga que permeti puntuar els insults en funció del seu enginy.

En ser preguntats sobre aquest assumpte, els responsables d’En Comú Podem han dit que “no hem de fer cas als insults. Fem-nos els sords a tot el que ens obligui a mullar-nos en defensa de la identitat catalana, perquè fer-ho ens podria estroncar els nostres acords i la nostra via directa al poder, que és el que ara ens importa”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies