benegre.cat
Notícies

Un pare descobreix coses del sexe que ignorava tenint “la conversa” amb el seu fill adolescent

“No puc esperar a que torni a ser diumenge per provar un parell de coses noves amb la meva dona”, diu ara el pare.

Sorpresa majúscula en una casa qualsevol. Un pare ha descobert que hi ha tot un món de sexualitat i vici que ignorava completament després de mantenir una conversa amb el seu fill de 14 anys en la que pretenia “ensenyar-li de què va el tema”. “Com és la vida… comences amb la il·lusió d’ensenyar i orientar el teu fill i acabes aprenent coses del sexe que no havies gosat ni imaginar”, explica el progenitor, visiblement sorprès.

La clàssica converseta es va produïr a la taula de la cuina a la tornada de classe, després d’una negociació prèvia per part dels pares. “Des que l’Aleix va fer els 11 anys que sa mare i jo busquem el moment per explicar-li d’ón vénen els nens”, explica el pare, conscient que “potser hem esperat massa, perquè no només sap d’on vénen sinó que sembla haver-hi anat diverses vegades”.

Tot i això, el pare defensa que la conversa va ser molt enriquidora, especialment per a ell mateix: “Honestament, no puc esperar a que torni a ser diumenge per provar un parell de coses noves amb la meva dona”. En la mateixa línia, el jove de la família s’ha mostrat ben humil i ha explicat que “els fills estem per això; per salvar als nostres pares de la gran davallada amb quatre trucs que hem après per Internet”.

La següent conversa que s’espera en aquesta llar catalana és sobre drogues, una temàtica on l’adolescent se sent “convençut de poder ensenyar moltes coses i orientar els meus pares en un consum responsable, falta que els fa”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies