benegre.cat
Notícies

El PSOE només pactarà amb Podemos si així ho avala una consulta feta als militants del PP

“No hem vingut aquí a fer les coses fàcils. Si fos així, ens hauríem fotut directament al consell d’administració de Gas Natural”, ha argumentat Susana Díaz

Tots contents. Pedro Sánchez ha arribat a un acord amb Susana Díaz i tots els barons socialistes per desencallar les negociacions sobre la governabilitat d’Espanya. El PSOE només pactarà amb Podemos si així ho avalen els resultats d’una consulta que faran a la militància. Això sí, a la militància del PP. “Ho venim repetint des de fa temps: creiem en una nova manera de fer política. I, si cal, deixarem les nostres decisions estratègiques en mans dels afiliats a un altre partit. Com a mínim, ningú no podrà negar que això no s’ha fet mai”, ha explicat Sánchez. “I per alguna cosa serà, que no s’ha fet mai”, ha afegit ell mateix, com si la seva matèria gris fes un últim intent abans de donar-se per vençuda.

A l’altra banda de la taula de negociacions, Susana Díaz i la resta de barons socialistes han aplaudit enèrgicament la decisió. “La democràcia és això: consultar la militància. Que sigui la del teu partit o la d’un altre és el de menys. No hem vingut aquí a fer les coses fàcils. Si fos així, ens hauríem fotut directament al consell d’administració de Gas Natural”, ha argumentat la presidenta andalusa, com donant a entendre no sé què d’una porta que gira i un tal Felipe.

En aquesta línia, Díaz també ha aprofitat l’ocasió per enviar un missatge als independentistes catalans. “No volien una consulta legal? Doncs ja la tenen. Què… quin serà el problema, ara? Que la pregunta no té res a veure amb la que ells volien? És que la vida no funciona així, eh? Hem d’entendre que no es pot tenir tot. Bé… a no ser que siguis funcionari a Andalusia, està clar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies