benegre.cat
Esports

El propietari de l’Espanyol pregunta en una fruiteria quant li donarien per un “equip de patates”

També ha passat per Serveis Socials per intentar treure rèdit econòmic d’un equip “orfe” de referents i qualitat

Incertesa blanc-i-blava quan encara no fa ni un mes que Chen Yansheng s’ha convertit en el nou propietari de l’Espanyol. Després de la derrota per 6-0 al Santiago Bernabéu, el màxim accionista del club s’ha presentat per sorpresa en una fruiteria de Barcelona per preguntar quant li donarien “per un equip de patates”. El bo de Yansheng ha preferit no fer declaracions perquè, “total, nadie noentender mispalabras, tontonabo. Tequeda clarinete, majete? Pues notocar loqueno sona”, ha dit amb una expressió lingüística ja superior a la de Leo Messi.

Pel que se sap, l’intrèpid president periquito ha abandonat la fruiteria per dirigir-se fins a les oficines de Serveis Socials, on també ha intentat treure rèdit econòmic d’un equip “orfe” de referents i qualitat. Allà, a més, se li ha escoltat pronunciar frases com “micago laputa”, “muchoescopinya pocofutbol” o “bukakeinfernal enputacara peñukijugadores”, la qual cosa podria donar a entendre que no acaba de ser el millor dia de la seva vida.

En un clima de més tranquil·litat, alguns dels seus assessors ja estudien el trasllat de l’Espanyol a la comarca del Berguedà, on cada any s’hi celebra la Fira del Moble Vell, com relacionant el tema fornitura en mal estat amb alguns jugadors de l’actual plantilla. De fet, l’entitat blanc-i-blava ja ha proposat als seus defenses que es col·loquin a les portes de l’estadi de Cornellà quan es facin jornades de portes obertes. “Si fan igual que sobre la gespa, tenim la certesa que deixaran passar tothom”.

A nivell directiu, l’Espanyol ha emès un comunicat en què destaca que, en bàsquet, perdre per 6 punts de diferència no està malament. “Cal que tots els aficionats pericos ampliem la cultura esportiva. No ens podem quedar només en el futbol. Amplitud de mires, nois”, resa el document. El text acaba esperonant la secció d’Esports de TV3 perquè “faci com sempre i, per favor, no emeti cap més informació de l’Espanyol en el que queda de Lliga”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies