benegre.cat
Esports

Luis Suárez i Messi es presenten a l'entrenament matinal del València per seguir marcant-los gols

El Barça negocia amb la directiva txe perquè el València "sigui per nosaltres el mateix que l'Espanyol és pel Madrid"

Amb el 7 a 0 del Barça al València el seguidor culé ha quedat més que extasiat i satisfet. Però els jugadors no en tenen prou. Si ahir semblava que havien de marcar un gol cada 10 minuts, avui aquest neguit ha continuat. Per això, Suárez i Messi s’han presentat a l’entrenament matinal del València, per marcar-los més gols. També hi ha anat Neymar, però s’ha quedat fent filigranes en un cantó.

Els jugadors del València han rebut la visita dels davanters del Barça amb pànic i, segons sembla, el porter Ryan ha començat a córrer en direcció Marina d’Or on espera capbussar-se en un jacuzzi i no sortir fins que acabi la temporada. En paraules de l’entrenador Gary Neville: “què voleu que faci? Els anglesos acostumem a venir a València a emborratxar-nos. A mi m’han donat un equip, estic desconcertat”.

Suárez i Messi han saltat al camp d’entrenament i han començat a fer gols a porta buida mentre exclamaven “mireu, com ahir!”. De fet, alguns jugadors del Barça tenen l’esperança que el València es converteixi pel Barça en el mateix que és l’Espanyol pel Madrid. En aquest sentit, la directiva del Barça ja ha començat a negociar amb el València “per cedir-los els jugadors del nostre filial, impedir-los que juguin contra nosaltres i guanyar-los de pallissa”, segons ha apuntat Bartomeu. El president assegura que “a més, pel seguidor culé, conquerir València té aquell plus històric estil Jaume I. I a més, així ens dónen una alegria de tant en tant, que els valencians només ens han donat disgustos els darrers anys amb tant PP i tant anticatalanisme. Ara toca disfrutar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies