benegre.cat
Esports

El jutge li demana a Neymar que signi una samarreta per al seu fill i tot en paus

El pare del futbolista pregunta als mitjans si creuen necessari pressionar encara més amb la renovació

Novetats en el cas Neymar. Segons s’ha filtrat avui als mitjans, el jutge encarregat d’aclarir el fitxatge del brasiler pel FC Barcelona hauria demanat al futbolista que li signi una samarreta per al seu nano per donar el cas per tancat. Es tracta d’un pacte “in extremis” que evitaria més maldecaps per a Neymar i que, segons fonts judicials, “deixaria satisfetes totes les parts”.

Sembla ser que la idea hauria sorgit durant el mateix judici, després que el jutge demanés a Neymar que “fes uns toques” durant la sessió per entretenir la vista oral. El magistrat es va anar animant amb els tocs de fantasia del crack brasiler, fins al punt de pensar en aquesta estrambòtica, alhora que efectiva, decisió.

Davant les possibles crítiques, fonts judicials defensen que s’està exagerant amb el cas Neymar. “Un club europeu que enganya un club sud-americà i fa milionari el pare d’un futbolista analfabet? Això és la història del futbol, amics”, reconeixen, alhora que demanen “menys hipocresia”. Si tot va bé, Neymar farà el lliurament de l’elàstica signada la propera setmana, un exemplar de la talla XL que ha generat certa sorpresa: “Ves que el jutge no la vulgui per a ell mateix”, sospiten alguns.

Per la seva banda, el pare de Neymar ha preguntat avui als mitjans si cal que faci alguna cosa més per pressionar el Barça per la renovació. “Tinc al nano parlant de forma enigmàtica, la premsa britànica embogida i no paro de vacil·lar-vos amb ofertes milionàries. Com ho veieu, vosaltres? Tensem una mica més la corda o ja està bé?”, ha plantejat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies