benegre.cat
Notícies

Cop policial contra els titelles: Epi i Blas detinguts per apologia del matrimoni homosexual

BCNeta, una maleta i una galeta podrien caure en les properes hores per enaltiment del terrorisme

S’ha acabat el bròquil. Al supermercat de sota casa, però això és un altre tema. La Policia Nacional ha detingut avui més d’un centenar de putxinel·lis arreu de l’estat per delictes relacionats amb l’enaltiment de tot de coses dolentes. Epi i Blas han estat els primers en caure per apologia del matrimoni homosexual, mentres Espinete ha estat capturat per anar nuu tot el dia i només vestir-se per anar a dormir. L’operació titella també ha fet caure Trancas i Barrancas, les formigues del Hormiguero 3.0, per pressumpte enaltiment de la banalitat.

Les autoritats policials han estat contundents en assenyalar els titelles com a responsables de dur pel mal camí tota una generació de nens. “Amb la brometa i els colorins no te’n adones i estan convertint els nostres fills en monstres”, asseguren fonts policials, traient pit per haver capturat “els autèntics criminals d’aquest país”. Mentres Blesa, Fèlix Millet i Alfonso Rus segueixen a casa seva, les forces de seguretat es mostren convençudes que l’únic espectacle que podran donar els putxinel·lis serà al teatre de la presó.

Segons ha trascendit als mitjans, les autoritats ja planegen una altra operació massiva contra altres actors pro-terrorisme. Així, l’entitat urbana BCNeta, una galeta, una maleta i fins i tot una teta podrien estar al seu punt de mira per enaltiment del terrorisme i pertanyença a banda armada: “Ho duen al nom, crec que estarem d’acord que no calen més proves”, asseguren.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies