benegre.cat
Notícies

Troben Mr. Wonderful plorant destrossat en un racó perquè no pot amb tot

“No puc més”, ha reconegut plorós, tot obrint el desè paper de mocadors

Mr. Wonderful ha dit prou. El llegendari gurú del positivisme mainstream ha descendit avui a l’infern emocional amb una gran plorada, després d’anys acumulant tensió. “Tu pots amb tot, però amb tot tot costa molt, saps? Ja ho té el tot, que a vegades és massa”, ha reconegut, totalment superat per les circumstàncies i reclamant que el deixin passar el tràngol en pau.

“Deixeu-me sol un moment, siusplau, agafeu els vostres bolígrafs, tasses i agendes i entaforeu-vos-les per on us dongui més plaer, però a mí deixeu-me estar” ha reclamat, amb els ulls plorosos de dolor i la cara desencaixada. “No puc més, val? Assumiu-ho d’una puta vegada, ningú pot amb tot, per milions que hagis fet amb merchandising”, ha conclòs, encetant un altre paquet de mocadors, el desè.

La debacle arriba després d’anys promulgant positivisme entre una població àvida de suport. Fonts properes a Mr. Wonderful admeten que “estimular la població amb quatre frases de Paulo Coelho i del Yogi Tea i amanir-ho amb quatre bigotets pot funcionar una temporada, però no és etern”. La companyia ha informat que Mr. Wonderful podria ingressar en les properes hores en un centre terapèutic que l’ensenyi a viure d’una altra manera i el deixi net de tanta energia positiva: “El fake it until you make it no funciona nois”, ha conlòs amb un anglicisme innecessari.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies