benegre.cat
Notícies

Acusen les companyies tabaqueres de mentideres perquè s’han passat tota la vida “venent fum”

La justícia sospita que algunes empreses de cigars intenten dissimular comercialitzant també “cortines de fum”

El Tribunal Europeu de Drets Humans ha emès un comunicat en què acusa les grans companyies tabaqueres de “mentideres i exagerades” perquè s’han passat tota la vida “venent fum”. La sentència, de fet, apunta que “no es veia tanta manipulació junta des de l’època de Canal 9 al País Valencià”.

Els alts magistrats també han explicat que moltes companyies tabaqueres estan provant sort a la indústria tèxtil per intentar tapar els seus problemes interns. “Es veu que ara també comercialitzen cortines. Cortines de fum, esclar”. En aquesta línia, els jutges també han criticat que una firma de cigars com Nobel “organitzi els seus propis premis de literatura i ciència i, a sobre, tingui la barra de no deixar-te fumar durant la gala de lliurament dels guardons. A què estem jugant? Per criteris tan dispars, ja tenim els programes electorals de PSOE i PSC”.

En l’únic punt que el tribunal dóna la raó a la indústria tabaquera és en el ja tradicional missatge de “fumar mata”. És més: després de fer diverses proves amb becaris de la mateixa judicatura, els magistrats han conclòs que “fumar tabac mentre et tires des del dissetè pis d’un gratacel també mata. I bastant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies