benegre.cat
Notícies

Alarma entre els usuaris de Rodalies: per algun motiu desconegut, avui els trens funcionen!

S'espera que alguna avaria, un robatori de catenària, una vaga o algun incendi d'escombraries, retornin el servei a la normalitat

Els usuaris de Rodalies caminaven temerosos per l’andana de Plaça Catalunya, amb un mirada de gos maltractat que s’acosta a un amo que ofereix un bistec. Ningú entenia res. I és que, aquest matí, els trens funcionaven segons l’horari previst. “No ho havia vist mai això… i és molt incòmode, la veritat. Si us plau, tornin a la normalitat”, explicava en Jordi, un usuari de Renfe.

Els trens entraven a l’estació i els passatgers es miraven estupefactes, dubtant si pujar-hi o no. No seria una broma? No seria un tren que els duria a una de les estacions fantasma de Renfe on els deixarien abandonats per sempre? “Fa 15 anys que agafo el tren cada matí i mai havia passat el tren de les 08:23 a les 08:23. Jo crec que és una trampa”, assegurava l’Assumpció.

Entre els usuaris ha corregut la teoria que “el que passa és que Adif vol desfer-se de nosaltres. Hi ha molts passatgers i, a la mínima que hi ha un problema, s’acumulen milers i milers de persones donant voltes sense destí. I clar, crida molt l’atenció i ells queden fatal”, avisava el Roger a la resta de passatgers “i, com que no pensen invertir per millorar res, el millor que poden fer és que no hi hagi usuaris perquè almenys no es noti el desastre”. Automàticament, la història dels trens caps a estacions fantasmes que s’incendien ha pres cos i molta gent a marxat a peu. “Jo vaig a Mataró, però millor arribar tard i suat que no arribar”, assegurava un passatger.

D’altres usuaris creuen que es tracta només d’això: “els trens fallen deliberadament per fer-nos caminar més. És una estratègia per evitar problemes del cor, n’estic segur”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies