benegre.cat
Notícies

L’escola Maristes només perdonarà els professors acusats si resen “un mínim de tres parenostres diaris”

Els membres de la direcció no canviaràn d’opinió “ni que ens regalin un lot de pel·lícules de gladiadors”

Han esquerdat la seva confiança. I els hi faran pagar car. La direcció de l’escola Germans Maristes de Sants – Les Corts ja ha advertit als professors del centre acusats de pederàstia que només els perdonarà si resen “un mínim de tres parenostres diaris”. Amb aquesta “decisió dràstica”, l’equip directiu vol deixar ben clar que mai no ha encobert cap pràctica pedòfila per part del seu professorat, tal com han denunciat diversos exalumnes del col·legi i com han deixat entreveure algun dels propis acusats. “Sabeu què són tres parenostres diaris? També en cap de setmana, eh? Això els serà més dur que anar a una comunió sense perdre els papers”.

La direcció té molt clar que es mantindrà ferma fins al final. “No canviarem d’opinió ni que ens regalin un lot de pel·lícules de gladiadors”. Tot i així, també ha defensat la presumpció d’innocència dels acusats. “Aquí no hi ha hagut pederàstia. Només uns quants homes que s’han follat alguns nens. Contra la seva voluntat, sí. Però quina és la tasca dels docents? Ensenyar que a la vida no sempre surten les coses com un voldria, no? Doncs ja està”.

Els Germans Maristes també han volgut aclarir que aquests casos no només passen a les escoles religioses, sinó “a tots aquells centres on hi ha persones que segueixen una religió que no els deixa sucar el melindro ni acceptar la seva homosexualitat”. En aquesta línia, i de cara a prevenir futurs casos de pederàstia escolar, la direcció de l’escola proposarà a la Generalitat que els professors amb comportaments sexuals sospitosos siguin apartats a carreres d’enginyeria de la UPC. “Segur que se’ls hi treuen les ganes de fer qualsevol cosa. Al contrari: si passa alguna cosa, serà perquè els mateixos alumnes ho hauran demanat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies