benegre.cat
Esports

Madrid celebra que Leo Messi hagi tornat a fallar un penal

“Tota l’estona està passant la pilota als seus companys en comptes d’anar tot sol, no com CR7”, insisteixen

No sap xutar, diuen. Després que Luis Suárez rematés a gol un penal llançat inicialment per Leo Messi l’eufòria s’ha instal·lat als mitjans propers al Reial Madrid i al mateix club blanc. La lectura és clara: “Messi no sap ni tirar un penal. Sense els seus companys d’equip aquest noi no és ningú”.

L’entorn madridista insisteix que no és la primera vegada que Messi “dissimula les seves carències futbolístiques entre les virtuts dels seus companys”. “Si us hi fixeu, tota l’estona està passant la pilota als altres i fent parets en comptes d’anar tot sol. Això té un nom: mediocritat”, celebra un conegut mitjà esportiu de Madrid, conscient que aquest any “no celebraran gaire cosa més”.

Segons els analistes esportius de la capital, el fet que Messi sovint cedeixi el gol als seus companys és un símptoma de feblesa: “És evident que no es veu amb cor de xutar directament per fallar i per això la passa. On els culés veuen generositat nosaltres veiem covardia”, asseguren.

En aquesta línia, les capçaleres madridistes insisteixen que Cristiano Ronaldo és un jugador molt més complet que no pas Leo Messi: “Per començar, és capaç de generar un penal allà on no hi és. Per si fos poc, quan marca gol ho celebra completament sol… no creiem que calguin més comparacions”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies