benegre.cat
Notícies

Joaquín Sabina s'ofereix per cantar al Bernabéu si falla Bruce Springsteen

Tot i ser matalasser, el cantautor assegura que "quan es tracta de putejar el Barça, no hi ha colors que valguin".

És bo tenir un pla B. El cantautor revolucionari Joaquín Sabina ha traslladat avui al Reial Madrid la seva predisposició absoluta a oferir un concert al Santiago Bernabéu el 21 de maig, en cas que hi hagi “algun contratemps amb Bruce Springsteen”. La generositat de Sabina arriba fins al punt d’oferir-se per adequar l’estadi per al concert, si cal “fent desaparéixer les ratlles de guix en un tres i no res, no seria la primera vegada”.

Encara que és un reconegut aficionat de l’Atlético de Madrid, el cantautor assegura que “quan es tracta de putejar el Barça o a Catalunya, no hi ha colors que valguin”. Tot i això, Sabina ha rebutjat qualsevol connotació política en el seu oferiment, assegurant que només intercedeix en els conflictes i injustícies socials que tinguin lloc a  més de 10.000km de a la rodona de la Puerta del Sol.

Tot i la possibilitat de fer tornar Sabina als escenaris, el club blanc espera que tot vagi bé amb Bruce Springsteen. Fonts madridistes han assegurat que “ens sap greu no poder acollir la Final de Copa del Rei, però tenim la data compromesa amb un altre rei, concretament el del Pop”. Fent gala d’una cultura musical de gran riquesa, asseguren que “hi ha moltes ganes d’escoltar temes tan mítics com Thriller, Billie jean o Black&White”. “Un cantant que s’ha fet blanc amb el pas dels anys ha nascut per tocar al Bernabéu”, conclouen.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies