benegre.cat
Notícies

El Govern dribla l'Estat creant la Conselleria Erasmus perquè Romeva s'ho passi teta viatjant

Romeva no tindrà seu oficial, es reunirà amb polítics internacionals als bars, en horari nocturn

“A mi m’han dit que viatjaré explicant el cas català i guanyant-me a tothom, i ho faré es posi el TC com es posi”. Així de contundent es mostrava Raül Romeva després que el TC hagi suspès d’ofici la Conselleria d’Exteriors. El Govern ha estat ràpid i ja n’ha canviat el nom a Conselleria d’Erasmus: “la seva seu serà els bars de les capitals europees, i en Romeva el que farà serà prendre una copa amb gent, també ens ho prohibiran això?”, explicava el president Puigdemont.

Romeva es prepara doncs per uns mesos d’activitat nocturna frenètica. No es farà res oficial per esquivar els pals a les rodes de les lleis espanyoles, que poden dificultar l’escenari internacional. “Però, ben mirat”, deia Romeva “si expliquem el cas català convidant a un beure i amb música de fons, ja tenim mitja feina feta”.

El Conseller d’Erasmus començarà la seva ruta, “com no podia ser d’altra manera” pel Barri Gòtic de Barcelona. Després farà un Erasmus a París, a Bolònia, a Londres, a Grénoble… “i així seguirem fins que el cos aguanti i proclamem la independència amb tota l’escena internacional del nostre cantó”.

La proposta ha estat rebuda amb estupefacció a Madrid i amb il·lusió a Brussel·les. “En tenim ganes”, deia un europarlamentari anglés “sortir de festa amb el Romeva sempre és guai perquè és famoset i guapet i les noies s’acosten. Em moro de ganes de saber-ho tot sobre el cas català!”.

L’horitzó es torna a il·luminar doncs per a la causa catalana però, per si de cas, el Conseller de Salut, Toni Comín, ja ha posat Romeva a la llista d’espera per un fetge i uns ronyons “perquè la tralla d’alcohol que es fotrà, pot passar factura. Per Catalunya”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies