benegre.cat
Esports

Messi respon Cristiano: "Jo sé perquè ell viatja tant a Marroc i també m'ho callo"

El portugués assegurava que ell sabia perquè Messi havia regalat a Suárez el penal del Celta

Messi ha respost a Cristiano Ronaldo. I aquesta vegada no ho ha fet al camp, sinó abans d’entrar a l’estadi. L’argentí s’ha mostrat molt molest per les declaracions de Ronaldo: “jo vaig llençar el penal així perquè em va donar la gana, per passar-nos’ho bé i fer-ho maco. Ja està. Si hagués volgut regalar-li el gol a Suárez hauria deixat que ell llencés el penal”.

Però l’astre argentí estava tan empipat que no s’ha mossegat la llengua i ha disparat amb bala contra CR7. “El que li passa és que té 31 anys i sap que ja mai m’atraparà en Pilotes d’Or. És més, l’any que ve el més normal és que siguem Neymar, Suárez i jo. De fet ja hauríem d’haver-ho sigut enguany. A ell li dol que ja no serà mai més tan bo com era, sap que no ens atraparà”.

Sobre la falsa galanteria de Ronaldo en assegurar que ell sap perquè Messi li va regalar el penal a Suárez, però que s’ho calla, l’argentí també ha respost. “Jo també sé perquè viatja tant a Marroc i també m’ho callo”, deia sorneguer. “I que consti”, afegia “que té tot el dret d’anar amb qui vulgui, nois, noies o ambidextres. Tant hi fa. El que és rarot és que se n’amagui quan tots ho sabem no? Això és el que fa lleig. Fa lleig sobretot pels homes que estan en la seva mateixa situació però que no tenen un jet privat per anar a un resort cada cop que ho vulguin. Cal sortir de l’armari del vestuari, no?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies