benegre.cat
Esports

El COI recorda que Madrid i Sant Pere de Ribes han organitzat la mateixa quantitat de Jocs Olímpics

Els equips de futbol ribetans també han guanyat les mateixes Copes d’Europa que l’Espanyol

L’empat continua. El marcador segueix igualat. El Comitè Olímpic Internacional ha tornat a fer públic que “la ciutat de Madrid ha organitzat la mateixa quantitat de Jocs Olímpics que Sant Pere de Ribes. Concretament, cap”. Els membres del COI han admès que el recordatori d’aquesta dada “no ve gaire a cuentu”, tot i que també han afegit que “qualsevol dia és bo per refrescar la memòria amb la pugna històrica entre madrilenys i ribetans per veure qui es converteix abans en seu olímpica”.

De fet, segons el Comitè Olímpic Internacional, “l’única diferència entre les candidatures de Madrid i Sant Pere de Ribes és que la de la capital espanyola ha invertit 8.000 milions d’euros més per intentar ser olímpica”. Un petit matís econòmic que, a l’hora de la veritat, no ha servit per desfer l’empat tècnic per cap de les dues bandes.

Des del petit, intranscendent i, fins i tot, un punt molest municipi de Sant Pere de Ribes, haver organitzat la mateixa quantitat de Jocs Olímpics que Madrid s’interpreta com una victòria, malgrat que els seus habitants la celebren amb humilitat. “Tampoc és que vulguem guanyar-los de molt, eh? L’empat ja ens va bé. De fet, més que organitzar unes olimpíades nosaltres, el que realment desitgem és que no les organitzi Madrid. Bé… ja posats a demanar, que tampoc les organitzi ni Vilanova ni Sitges. Alguns en diran rancúnia. Nosaltres preferim parlar de sinceritat”, ha dit un aborigen ribetà mentre es proveïa amb una llança per anar caçar el seu dinar.

Per evitar la tendència a l’empat dels ribetans –els seus equips de futbol han guanyat les mateixes Copes d’Europa que l’Espanyol–, el COI no descarta una candidatura olímìca conjunta entre Madrid i Sant Pere de Ribes. En aquest cas, però, s’exigirà a les dues poblacions que facin un gest de concòrdia vers el seu rival. “Els ribetans podrien rebaixar el seu odi cap a Barcelona per tal d’igualar-lo a la ràbia barcelonina que hi ha Madrid, mentre que els madrilenys hauran d’intentar colar un diputat amb barba al Parlament català”. En aquest sentit, el COI ha ja deixat clar que “Esperanza Aguirre no val”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies