benegre.cat
Esports

Rafa Benítez confirma la seva fama de golafre menjant-se a Florentino amb patates

L'ex tècnic del Reial Madrid ha estat detingut quan es menjava al president blanc: "després de criticar-lo, necessitava devorar-lo. Literalment"

Rafa Benítez ha estat detingut aquesta tarda a la residència de Florentino Pérez. Han saltat totes les alarmes per l’entrada d’un intrús, però quan la Policia Nacional ha arribat… ja no hi podien fer res. “El que hem vist és dantesc”, deia un policia. Un company seu el corregia “no es diu dantesc, es diu canibalisme”.

Efectivament, Benítez s’havia menjat dues terceres parts de Florentino Pérez amb patates. “No sóc un golafre!”, cridava Benítez “l’he cuinat al vapor!”. Això era radicalment cert. L’expresident blanc havia estat trossejat en porcions, que havien estat cuites dins d’estutxos de silicona directament al forn. “Hi he posat unes patatones, l’he regat amb vi, blanc, com no podia ser d’una altra manera”, confessava Benítez “i vinga, cap a dins”.

L’exentrenador ha reconegut que la seva voracitat es va obrir ahir: “després de dir tot el que vaig dir de Florentino, tan obertament, de dir unes quantes veritats i desafiar a algú tan poderós… vaig notar que m’havia tret un pes de sobre. Aquesta pes que m’havia tret, cada cop es va assemblar més a un buit a l’estómac, el buit a la gana… i aquí estem. Vaig pensar que si em sentia tan bé després de criticar Florentino, em sentiria molt millor després de devorar-lo. Literalment”. Tot i això, el tècnic ha assegurat que “en realitat ha estat decebedor. Una carn molt eixuta i nerviuda. Esperes d’algú tan ric que mengi molt bé i que, quan el tastis, sigui com una vedelleta de Kobe”.

Segons la policia, ha estat la primera experiència de Benítez amb el canibalisme però “s’ha de reconèixer que el tio cuina bé, perquè quan hem entrat feia molt bona oloreta”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies