benegre.cat
Notícies

Alberto Fernández Díaz marxa ofès d’un forn de pa perquè fan negoci amb el cos de Crist

Carrega contra La Baguetina Catalana perquè “venen pa, són catalans i a sobre contracten immigrans”

No en deixarà passar ni una. El líder del Partit Popular de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha marxat avui de molt mala manera d’un forn de pa de l’Eixample com a mostra de rebuig “per la comercialització que fan del cos de Crist”. “És una vergonya, vendre el cos de Crist d’aquesta manera, en barres de diferents tamanys i a sobre sense gluten, amb espelta o amb cerals i llavors. Què serà el següent; vendre vi?” s’ha queixat Fernández Díaz, que ja va marxar de la gala de Premis Ciutat de Barcelona pel poema irreverent de Dolors Miquel, Mare Nostra. 

El líder popular ha estat especialment dur contra la cadena de forns La Baguetina Catalana, que considera reuneix “tots els mals del món modern”. “Intenten fer negoci venent el cos de Crist, tenen catalana als cartells i a sobre tots els locals estan regentats per immigrants musulmans, és un despropòsit majúscul”, ha insistit Díaz, que ha confirmat que demanarà al seu germà i Ministre de l’Interior, Jorge, que mobilitzi la maquinària de l’estat.

Per la seva banda, diverses associacions catòliques han tret ferro a l’assumpte reconeixent que “intentar fer negoci amb el cos de Crist s’ha fet tota la vida, tot sovint des de les pròpies parròquies. En aquest sentit, només podem dir que els forns de pa segueixen la tasca del Senyor”. En referència al polèmic poema de Dolors Miquel, però, han anunciat que emprendran accions legals, però no per cap ofensa religiosa sinó perquè “era dolent de collons. Intolerable”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies