benegre.cat
Notícies

Preparen un protocol de resposta per quan t’ensenyen fotos d’un bebé lleig

Quan dius “quin bebé més simpàtic” pots escoltar el cor del pare trencant-se en mil bocins

Més lleig que pegar un pare. I prou lleig com per pegar al pare, allà mateix. El Departament d’Afers Socials i Família ha posat en marxa la preparació d’un protocol per afrontar una de les situacions més incòmodes de la vida moderna; la que es produeix quan una mare o un pare t’ensenyen fotografies del seu nadó lleig. “La vida sencera et passa per davant dels ulls mentres penses una resposta que soni versemblant. Notes com el cervell pateix per no mentir i alhora no ofendre”, explica un especialista, reconeixent que “m’estic violentant només de recordar-ho, vés”.

La proliferació dels telefons amb càmara ha fet insostenible aquesta situació, tal vegada els pares de la criatura tenen un miler de milions de fotografies a disposició de tothom. “A un pare no li cal ni conéixer el seu interlocutor per treure tot el carregament fotogràfic”, insisteixen els experts, que destaquen “la il·lusió que tenen perquè li diguis com de bonic és aquella patata que té per fill, fins i tot intenten arraconar-te amb la forma de preguntar-ho: mira el meu fill, oi que és macoooooo?”.

A dia d’avui, la millor resposta a un fill lleig que ha sabut trobar l’espècie humana és “oi, que simpàtic que se’l veu, què divertit”. Segons els experts, si pares atenció pots sentir el cor del pare o la mare trencant-se en mil bocins en sentir aquest eufemisme, que en realitat vol dir “perquè m’has dit que era el teu fill, que sinó dubtaria de si és humà o no. I a sobre somriu el molt cabró, com si això l’hagués de salvar d’alguna cosa, tan petits i tan maquiavèlics”.

I és que malgrat que no ho reconeixeran mai, molts pares sospiten que alguna cosa falla amb el seu nadó. “Hi ha metges que es cansen de confirmar que el nadó no pateix cap malaltia, però és que els pares primerencs necessiten trobar una excusa per no admetre l’error genètic que han comès”, afirma un dels especialistes de Família, mentres treballa a contrarrellotge per establir un protocol que “satisfaci a tothom”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies