benegre.cat
Editorial

Barcelona aprofita els milers d’assistents al quart aniversari de Benegre per muntar un congrés de telefonia

“Honestament, no pensàvem arribar a les dues setmanes de vida”, reconeix el fundador

No hi cap ni una agulla. La ciutat de Barcelona registra avui dimarts 23 de Febrer un ple absolut amb motiu del quart aniversari de Benegre.cat, que ha convocat desenes de milers de participants d’arreu del món, sobretot nord-americans i asiàtics. Amb els hotels i els burdells plens i els taxis desbordats, la publicació satírica celebra que fa quatre anys que tira i que, pel que sembla, fins i tot ha provocat algun somriure. Almenys un parell de vegades.

Tant és així que l’Ajuntament i diversos grups empresarials d’arreu han aprofitat l’avintentesa per convocar un congrés de telefonia mòbil a la Fira de Barcelona. “Ja que tenim la ciutat plena per això de Benegre, hem pensat que podíem aprofitar per vendre quatre mòbils, que es veu que últimament estan molt de moda”, han explicat fonts del Consistori, que s’han mostrat molt satisfetes que Benegre sigui una publicació tan lligada a la Ciutat Comtal: “Ens consta que a Lleida i a les Terres de l’Ebre ja són persones non-grates”.

“Honestament, quan vam començar no esperàvem ni arribar a finals de setmana”, ha reconegut el fundador i director de la capçalera, Àlex Solà, encenent un puro cubà amb un bitllet de 500€ mentres acaricia el seu nou tigre albí. “Podríeu pensar que anem apretats perquè escrivint bromes per Internet ningú fa diners, però no és cert. Entre el llibre que hem publicat, els més de 100.000 lectors mensuals que tenim i les subvencions milionàries que rebem de tots els partits polítics, anem més que sobrats”, ha confirmat Toni Mata, camí de Londres per asseure’s a la llotja del Arsenal-Barça.

Per la seva banda, un dels redactor més carismàtics de la capçalera, Martin Gala, ha rebutjat fer declaracions perquè “no tinc temps de parlar, em sap greu. Que potser podria invertir aquest temps en pensar una declaració eloqüent que satisfés els anhels del lector? Potser sí, però no és el meu estil. Penseu que no signo ni amb el meu nom real”, ha defensat a corre-cuita, excusant-se perquè ha quedat amb un tal Magí Fortuny.

La única dona del grup, Ona Vinyamata, ha volgut insistir que “no és que les dones estiguin marginades a Benegre.cat, sinó que és per la seva pròpia seguretat”. “A més, jo valc per quatre”, ha recordat, tot posant en alça altres col·laboradores de la pàgina, com Hermínia Soler o Laura Palmer.

A tot això, Benegre.cat enfila el seu cinquè any de vida amb un record per tots els que han passat pel corral, Abel Tió, Caín Catuña, SB i Litus Lluch. Amb llàgrimes als ulls, la direcció de la pàgina web anuncia “moltes novetats les properes setmanes, sembla que ens estem fent grans” i llança un missatge d’esperança: “Estem a un sol any de superar El Be Negre, que va durar-ne cinc. En qualitat potser estem a anys llums de distància, però a pesats no ens guanyarà ningú”.

Gràcies a tots els lectors, si no ens llegíssiu, això no tindria cap sentit. I mira que ja en té poc.

Marxeu de vacances? Nosaltres no!

Benvolguts lectors de benegre.cat, famílies de Catalunya. Aquests dies començarà l’èxode i la majoria de vosaltres se n’anirà de vacances, alguns cabrons afortunats a una platja del paradís i la […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies