benegre.cat
Notícies

Un informe revela que ens la pela que estiguis acreditat pel MWC

Milers d’usuaris comparteixen la foto de l’acreditació amb textos en anglès, “com si ho hagués de llegir Mark Zuckerberg o algo"

Ens és absolutament igual, la nostra vida pot prosseguir sense que res canviï ni una mica. Això conclou un informe conjunt de l’Ajuntament de Barcelona i Facebook, que assegura que no ens importa una merda que estiguis acreditat pel Mobile World Congrés. Els resultats de l’estudi detallen que ens la pela quina empresa t’acredita, com es desplega la mini-guia, ni cap de les activitats o conferències a les que assistiràs aquests dies a Fira de Barcelona.

Els responsables de l’estudi asseguren que “al principi estàvem convençuts que veure un amic acreditat podia causar un gran impacte, però no no, els resultats són clars, no importa a ningú”. L’informe arriba després que milers d’usuaris hagin compartit a les xarxes socials la tradicional fotografia de l’acreditació, normalment acompanyada d’alguna frase motivant del tipus “MWC, allà vaig” o fins i tot alguna proclama en anglès. “La penya aprofita per fer-se el gurú i fa fent el minut a minut del MWC en anglès, com si ho hagués de llegir Mark Zuckerberg en persona, o algo” insisteixen.

Per altra banda, l’informe assegura que fins al 30% de fotografies d’acreditacions podrien ser falses i que tot es tracta d’un gran postureo per fer veure que ets algú important i tens invitació al MWC. “Molta gent falsifica l’entrada per fer veure que hi ha anat pensant-se que així serà més popular i no se’n adonen que precisament per això no ho seran mai”, rematen els experts, tot recordant que “ja és ben cert que la tecnologia allunya les persones de la realitat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies