benegre.cat
Notícies

Pablo Iglesias passa la nit mirant el mòbil per si el truca Pedro Sánchez

També ha comprovat a quines hores es connectava el líder del PSOE al Whatsapp

“No pot ser, ell no m’ho faria”, balbucejava Pablo Iglesias mirant el mòbil, “les seves voluntats de pacte eren tan sinceres… em va dir que volia que governessim junts. I ara això? NO POT SER, EM TRUCARÀ, EM DIRÀ QUE M’ESTIMA I VIUREM LA LEGISLATURA DELS NOSTRES SOMNIS”.

Els col·laboradors més propers a Iglesias estan preocupats. “El pobre no està bé, ha passat tota la nit esperant que el truqui. Ha estat comprovant el Whatsapp de Pedro Sánchez per veure a quina hora s’ha connectat, ha estat trucant-se per comprovar si el seu telèfon funciona… és patètic”, explicava Errejón.

Segons sembla, Iglesias mai havia patit el que es coneix com”el poder dels guapos”. “Quan una persona guapa et fa cas”, explica el sociòleg Miquel Martí “et sents molt bé. És com si fossin guapos només per tu. Aleshores resulta que estàs predisposat a creure’t qualsevol cosa que et diguin, perquè en realitat et sents honorat que una persona tan guapa et faci cas. És el que li ha passat a Pablo Iglesias”. En aquesta línia, com Rivera també es considera guapo, sembla que les forces entre Sánchez i Rivera s’haurien equilibrat. “Guapo vs Guapo… s’anul·len mútuament i ja poden tenir una conversa realista”, deia Martí.

No es descarta que Pablo Iglesias intenti captar l’atenció de Sánchez d’alguna manera perquè ell el truqui. “Potser li fa una perduda, com si hagués estat un error del mòbil, potser fa un tuit recomanant-li un article, potser fa like a algun comentari de Sánchez… no sé coses així patètiques”, preveia Errejón.

Mentrestant, Iglesias viu assegut al costat d’un endoll “perquè no se m’acabi la bateria, que m’ha de trucar el Pedro i hem de formar govern”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies