benegre.cat
Notícies

La professora de matemàtiques de Pedro Sánchez el truca d’urgència per recordar-li com se suma

“Alguna cosa va anar malament perquè no li va quedar gaire clar que 1+1=2", assegura la docent

Trucada d’urgència a Ferraz. La professora de matemàtiques de Pedro Sánchez, Mercedes Lopera, que el va guiar per la disciplina durant els seus anys de primària, ha trucat d’urgència al líder socialista per corregir un possible error del passat. “No sé què vaig fer malament, però està clar que al nano no li va quedar gaire clar”, assegura Lopera, recordant que la suma de PSOE i Ciudadanos no és suficient per investir-li president, “sap greu, no sembla ser conscient de la nata que es fotrà”.

Segons ha explicat la docent, ja de nen Pedro Sánchez estava “molt més preocupat per les aparences i la superfície que per l’autèntic fons de la qüestió”. Si bé Lopera reconeix que aquesta condició “és indispensable per ser un líder socialista”, ha ironitzat sobre el fet que “era tan seductor que costava de dir si li anava el mar o la muntanya, la carn o el peix, ja m’enteneu”, com fent un paral·lelisme amb la dicotomia de Sánchez entre Podemos i Ciudadanos.

En declaracions als mitjans, Lopera s’ha mostrat esperançada de poder parlar amb Sánchez abans que faci un ridícul estrepitós la propera setmana al Congrés dels Diputats. El líder socialista necessita l’abstenció de Podemos o del Partit Popular per ser investit president del govern en segona ronda: “No sé, hi ha alguna cosa que em fa pensar que potser tot plegat és postureo. Vès que no estiguin fent una jugada a més llarg termini que se m’escapa. Al cap i a la fi el pensament estratègic no és el meu fort, sóc professora”, conclou.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies