benegre.cat
Notícies

Presenten al MWC unes ulleres especials que t'impedeixen veure que la teva vida és una merda

Tal i com ha passat amb la resta d'invents del Mobile, cap periodista es preguntarà si serveixen d'alguna cosa ni si ens fan cap falta

El Mobile World Congress tanca avui les portes amb una presentació revolucionària: All Is Good Glasses (AIGG). Les AIGG són unes ulleres de realitat virtual que creen un nou món a partir del nostre entorn. “Agafa les imatges reals de la nostra vida i les edulcora. Tot és millor amb les AIGG”, explica el seu creador Robin Maguire, “essencialment serveixen perquè no vegis que la teva vida és una merda”.

Molts estudis havien indicat que la majoria dels fanàtics de la tecnologia en realitat tenen una vida buida i trista que han d’omplir amb gadgets innecessaris i cada cop més estranys. “La fascinació tecnològica es nota clarament quan veus als periodistes cobrint el MWC de manera acrítica, passant-s’ho teta, sense preguntar-se ni una sola vegada ‘i aquest invent… realment serveix d’alguna cosa?'”, comentava John Hoffman, conseller delegat del MWC també conegut per la seva web per encarregar àlbums de fotos. “La veritat”, continuava el magnat de les fotos “és que 4/5 parts dels que presentem no serveix per res, però passem uns dies ben macos”.

Les ulleres AIGG estan tenint un èxit aclaparador entre els conferenciants. “Som rics, portem vestits cars, si mires la gent que va al MWC som tots matxitos executius que després ens marquem unes farres tremendes”, deia un dels assistents “però què et queda després de 2 divorcis, d’haver deixat la coca i d’haver inventat una app d’èxit mundial? Res, una absoluta buidor. Una sensació de perseguir una pastanaga 5G que segueix per davant teu. Ens hem centrat en la tecnologia i ens hem oblidat de les humanitats. Per això, unes ulleres que m’impedeixin veure que la meva vida és una merda… em semblen de conya!”

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies