benegre.cat
Notícies

Entitats animalistes denuncien Nokia per haver tingut serps retingudes dins els seus mòbils

Tenen constància que a les Terres de l’Ebre es feia al revés: “introduïen telèfons a l’interior de les serps”

Sembla ser que la brometa ja ha durat prou. Entitats animalistes d’arreu de Catalunya han fet un front comú per denunciar l’empresa de telecomunicacions Nokia. El motiu: haver retingut, durant molts anys, diverses serps salvatges a l’interior dels seus telèfons mòbils. “Es tracta d’una espècia verinosa que, si es toca a ella mateixa, es mor. No es veia tanta crueltat animal des que algú va començar a escampar que la història del gatet Doraemon només era un simple somni”.

La plataforma d’animalistes catalans, també coneguda com a Moviment Independent d’Animalistes Units (MIAU), també ha criticat durament que Nokia fes servir els sons de patiment que emetien les serps empresonades als seus mòbils per treure negoci a través dels missatges de text. “Si pronuncieu l’onomatopeia d’SMS amb la boca, entendreu que es tracta del so d’una serp infeliç. O d’un àrab bastant begut, sí. En qualsevol cas, les dues coses et poden acabar fent molt de mal”.

Els membres de MIAU també ha denunciat que a les Terres de l’Ebre passava just el contrari: que “els salvatges de la zona fotien els mòbils dins les serps. Si aquella gent no entenia ni com funcionava un telèfon, com voleu que respectin un animal?”, s’han preguntat. En aquesta línia de compartiments primitius, els animalistes catalans també denunciaran les cabres que abusen dels legionaris espanyols. “Quan hi ha conflicte entre diferents tipus d’animals, sempre ens posicionem amb els mentalment més dèbils”, han argumentat.

Totes aquestes iniciatives solidàries arriben després que alguns animalistes comencessin a preocupar-se pel seu futur personal. “Quan ja no quedin més festes on torturin animals per eliminar, què farem? Posar-nos a treballar? Això sí que seria un maltractament”. Davant d’aquesta conjuntura, els defensors dels animals ja estan estudiant el cas dels Tamagotchis “per tenir una altra mandanga amb la qual passar el temps”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies