benegre.cat
Notícies

Rajoy reprèn Podemos i assegura que ell els petons amb altres homes se’ls guarda per l'àmbit privat

El PP reclama la presència del coronel Antonio Tejero per “posar ordre” al Congrés dels Diputats

Des del 23 de febrer del 1981 que el Congrés dels Diputats no estava tan esvalotat. El debat d’investidura de Pedro Sánchez ha viscut avui una jornada plena de retrets entre els membres dels diferents partits, així com mostres de carinyo entre membres del mateix sexe.

Un dels moments de la jornada ha estat el petó als morros que s’han fet el líder de Podemos, Pablo Iglesias, i el de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, que ha encès les bancades populars. “Hi ha menors mirant la televisió, per l’amor de Déu, controleu-vos”, ha exigit Mariano Rajoy des de la palestra d’oradors del Congrés. L’encara president del govern ha assegurat que ell es reserva els petons amb altres homes per a l’esfera privada, que és “on s’han de fer aquestes coses”.

Davant l’escàndol, veus del PP han demanat “ordre” a la resta dels diputats i han reclamat la presència del coronel Antonio Tejero perquè “torni a regnar la calma i, sobretot, la democràcia”. Els populars han insistit que el país està “mancat de referents” i que “algú com Tejero podria treure el Congrés d’aquest impàs. Només li demanem que deixi a mitges la paella que estigui fent i vingui a donar un cop de mà”.

Tot i això, els populars han assegurat que preferirien que el coronel no digués allò de “todo el mundo al suelo”, ja que “vés a saber què aprofitaria per fer aquesta gent d’esquerres, encara que seure a terra sigui el seu lloc natural”.

Per altra banda, el discurs d’Iglesias, que ha insinuat alguna cosa greu assegurant que la memòria de l’expresident González estaven tacades de cal viva, també han posat en peu de guerra les files socialistes. Els diputats del PSOE han assegurat que “tot això dels GAL va ser culpa del senyor X. Fa 20 anys que esperem que apareguin el senyor 1 i 2 per completar la quiniela”.

A tot això, la jornada ha acabat amb una nota paranormal, quan Winston Churchill s’ha comunicat des de l’altre món per demanar a Albert Rivera que deixi de parafrasejar-lo. Mitjançant una enigmàtica escriptura amb sang als miralls del lavabo del Congrés, el qui va ser premier britànic ha proclamat “RIVERA, SHUT UP” i ho ha rematat amb un “ARRIMADAS, ARE U SINGLE?” que ha deixat a tothom ben inquiet.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies