benegre.cat
Notícies

Un estilista supervisarà els passatgers de RENFE que vulguin viatjar amb FGC

S'espera que FGC pugui seguir sent "la bombolla de bénestar que sempre ha sigut, amb els seus escolars amb uniforme i senyors amb traje"

“El paisatge és més maco, els trens són més macos i la gent també és més maca. No ens podem permetre baixar el nivell”. Així ha justificat Miquel Salvatella, responsable d’imatge d’FGC la contractació de 60 estilistes que faran torns a les estacions de les línies del Vallès i del Llobregat.

“Hem observat”, explicava Salvatella “que molta gent que normalment va amb Renfe, està començant a agafar FGC perquè és millor. És evident que és millor, oi?”. Això ha provocat que els passatgers habituals hagin vist alterada la seva rutina, i ha provocat algunes queixes. “Tu agafes el tren tan tranquil·la”, comentava la Dolors de Sant Cugat “i, de cop i volta, un dia això s’omple de bàrbars que semblen sortits de l’antre més fosc de l’extraradi. I clar, ja no és el mateix, perquè tu vas mirant el paisatge de Collserola, verd, preciós, esquitxat de casetes supercuquis… mires al costat i hi ha un poligonero. No pot ser”.

La tasca dels estilistes serà “homogeneïtzar els usuaris de Renfe amb els d’FGC”. Això ho volien deixar molt clar a la companyia: “no s’impedirà a ningú pujar als trens, però els farem un estilisme adequat, perquè no facin peneta quan els miris. Volem que els trens que circulen per les zones de la jet set segueixin sent la bombolla de bénestar que sempre han sigut, amb els seus escolars amb uniformes i senyors amb traje”.

Els usuaris de Renfe que han provat el servei han comentat “que és una mica ofensiu, però també està bé. Feia 2 setmanes que no em pentinava, vull dir que guai”, afegia el Gerard.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies