benegre.cat
Notícies

Els Mossos fan una batuda en una classe d’spinning després de confondre-la amb una ‘rave’ il·legal

“Ens pensàvem que era un after ple de gent drogada, però després ens hem adonat que la cosa era molt pitjor”

Ha sigut un simple malentès, però la cosa hauria pogut acabar molt malament. Els Mossos d’Esquadra han efectuat una batuda policial en una classe d’spinning després de confondre-la amb una rave il·legal. “Hem vist gent cridant molt fort a primera hora del matí i seguint el ritme d’unes músiques que farien superar les orelles de qualsevol individu amb solfeig o dignitat. Ens pensàvem que era un after ple de gent drogada, però després ens hem adonat que la cosa era molt pitjor. Allò semblava la Festa Major del Monster”, han explicat els agents.

L’informe de la policia catalana descriu la classe d’spinning intervinguda com un lloc on la gent va a fer esport maquillada. “Una mica com Cristiano Ronaldo, però potser sense portar les malles tan ajustades”. El que no acaben d’entre des dels Mossos és el concepte de fer esport de manera tan salvatge en una bicicleta estàtica. “És com ser andalús i fer servir despertador. O ser un mim i xerrar pels colzes. De manera literal, a més. Un mim que parla i que ho fa a través de lex extremitats. Entre rocambolesc i pertorbador, oi? Doncs això”.

El propietari del gimnàs, que ha estat interrogat pels agents, s’ha limitat a dir que els inscrits a les seves classes d’spinning “acostumen a agafar un bon pedal. Ho pilleu o què? Un bon pedal. Com el de la bici”, ha matisat quan els agents ja es treien els tasers de les butxaques per socarrimar-li els la retina dels ulls. “Total: ningú no ho notarà. Els assidus a les classes d’spinning ja van molt cremats”, han defensat des del cos policial.

Aquesta no és la primera vegada que els Mossos d’Esquadra tenen petits contratemps a l’hora d’efectuar operacions. Els agents ja havien desallotjat classes de tercer i quart d’ESO després de confondre-les amb prostíbuls il·legals i havien detingut Josef Ajram després de confondre’l amb el Boig del Xandall.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies