benegre.cat
Notícies

Els candidats a president espanyol entraran a la casa de GHVip i l'audiència decidirà qui governa

Rajoy, Sánchez, Iglesias i Rivera accepten la mediació de Telecino; els que quedin eliminats es retiraran de la política

“Espanya tindrà president aquesta legislatura. Serà en 4 setmanes i ho decidirà la nostra audiència”. Així s’expressava Paolo Vasile, màxim dirigent de Mediaset, en anunciar que Rajoy, Sánchez, Iglesias i Rivera han acceptat l’oferta d’entra a Gran Hermano Vip.

“Les negociacions són molt difícils, esten en un punt de no retorn… mal que mal que ens doni una pasta Telecinco i a veure si ens aclarim”, afirmava un negociador socialista. Els quatre líders passaran les properes 4 setmanes compartint la casa de GH amb els especímens que ara l’habiten. Però, durant aquest temps, tot girarà entorn de la política. Els candidats hauran de negociar i intentar convèncer l’audiència. Cada setmana es proposaran punts d’acord que hauran de ser validats per l’audiència via xarxes socials.

Però el plat fort arribarà a la quarta setmana. Aleshores, el programa es farà més seu que mai el lema inicial de “sólo puede quedar uno”. Hi haurà una gala especial per conèixer el guanyador i nou president d’Espanya, mentre que els altres candidats cauran per una trampeta tipus la d’Ahora Caigo davant la mirada de pur plaer dels seus adversaris polítics. S’espera, per aquesta gala final, la presència d’altres convidats estrella com Artur Mas “perquè pugui gaudir de la caiguda en l’oblit de 3 persones que no li deuen caure gaire bé. Perquè miri on miri en Mas només hi veurà enemics, per tant… que disfruti”, explicava Vasile.

Els candidats que quedin eliminats podran firmar un contracte blindat amb Mediaset, per arrossegar-se per tots els programes de la trituradora humana de Telecinco. “Passaran de Supervivientes a Sálvame, a Cazamariposas i on sigui. Sortiran destruïts però rics”, concloïa Vasile.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies