benegre.cat
Esports

Piqué emetrà el Clàssic per Periscope perquè, “total, tampoc caldrà estar gaire pel joc”

RyanAir celebra que hi hagi algú més que cometi “autèntiques desgràcies aèries”

El proper partit entre el Barça i el Madrid podria ser més virtual que mai. Gerard Piqué, absorbit per l’emergent aplicació Periscope, ha anunciat que emetrà l’enfrontament en directe per aquesta xarxa social perquè, “total, tampoc caldrà estar gaire pel joc”. El defensa blaugrana, que ja ha retransmès altres moments de la seva vida privada per Periscope, creu que el conjunt blanc és un rival propici per transportar les seves retransmissions 2.0 sobre la gespa, ja que es tracta d’un “equip petit que et permet distreure’t i estar per altres coses. Crec que el proper pas serà portar unes tisores de casa i canviar-li el pentinat a Munir. O clavar-se-les directament al seu perruquer, que potser serà més efectiu”.

En un intent poc fructífer de construir una frase subordinada amb sentit, Gerard Piqué ha explicat que, “a les xarxes socials, hi ets o no hi ets. Una mica com en tot, no? Vull dir: les persones encara no tenim l’habilitat d’estar en dos llocs a la vegada. Potser tens un imitador que s’assembla molt a tu, sí. Però no ets tu del tot, saps? És a dir: molt bé, hi ha algú que pot modular el teu de to de veu i tota la pesca, però no té el teu swing personal”, ha argumentat en el precís instant que diversos psicopedagogs d’arreu del món perdien la fe en la humanitat.

El defensa blaugrana també assegura que, “per Internet, la vida mola més. A no ser que siguis Jeremy Mathieu, clar. En aquest cas, segueix sent la mateixa merda”. En aquest sentit, ha elogiat “la gran personalitat dels aficionats de l’Espanyol que, al marge de si estan o no a les xarxes socials, sempre són fidels al seu estil de vida mediocre”.

De moment, els primers vídeos de Gerard Piqué a Periscope, en els quals es veu els jugadors del Barça dins d’un avió, han agradat moltíssim a RyanAir. La companyia ha celebrat efusivament que existeixi algú més que cometi “autèntiques desgràcies aèries” a part d’ells mateixos “i de l’estilista de Roberto Dueñas”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies