benegre.cat
Notícies

Proposen que el Dia de la Dona duri 10 segles per compensar el que s’ha viscut fins ara com a humanitat

Bertín Osborne critica durament els homes que regalen escombres a les seves dones: “I el plegador? Per què sempre es deixen el plegador?”

És només una proposta, però es podria fer realitat ben aviat. Diverses organitzacions feministes d’arreu del món han proposat que el Dia Internacional de les Dones duri 10 segles consecutius per compensar tot el que s’ha viscut fins ara com a humanitat. “De fet, encara hauríem d’allargar 100 anys més si tenim en compte que al planeta Terra hi han conviscut de manera simultània personatges com l’Home de Cromanyó, El Fary o Bertín Osborne”.

Precisament, l’únic dels tres que segueix viu –potser no a nivell cerebral, però sí de manera administrativa– ha quedat encantat amb la proposta. És més: Bertín Osborne ha assegurat que, per celebrar amb entusiasme el Dia de la Dona, pagarà una ronda de cerveses a totes les senyores que l’acompanyin al local d’striptease on acostuma a anar. “És un lloc molt net. L’últim que voldria és que les meves acompanyants portessin el seu drap de casa per acabar de repassar les taques dels vidres i la barra. Els homes hem d’aprendre a fer les coses tal com toca. Si t’emportes unes dones de putes, te les emportes bé”.

Sempre preocupat pel benestar del sexe femení, Bertín Osborne també ha criticat durament tots els homes que, davant de qualsevol data assenyalada, regalen una escombra a les seves dones. “Però què s’han cregut? Que només estan per escombrar o què? I el plegador? Per què sempre ens l’oblidem? La brutícia també s’ha de plegar, eh? Masclistes insensibles… Com es nota que no saben quines són les necessitats afectives d’una dona de bé”.

En aquest sentit, el sempre mediàtic Osborne –a qui hem de repetir constantment el cognom perquè no se li coneix ofici– ha qüestionat que les dones s’hagin de passar el dia sencer preparant els àpats de tota la família. “Els temps han canviat. Ja no cal estar 24 hores a la cuina. També pots preparar els estofats des del menjador. Concepte cuina americana, tu”, ha reivindicat amb un to molt progressista. “Si elles mateixes no defensen els seus drets, qui esperen que ho faci. Vale que siguin el sexe dèbil, però haurien de buscar-se unes horetes al dia per defensar-se millor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies