benegre.cat
Notícies

Un vegetarià és devorat per un lleó en el nou programa de TV3 “Ironies de la vida”

S'estrena aquest dissabte i es preveu que sigui un èxit "perquè als catalans ens encanta aquesta mena de justícia còsmica"

TV3 estrena aquest proper dissabte, en horari de màxima audiència, una de les grans apostes de la temporada: Ironies de la Vida. “Es tracta d’un programa”, explicava el director de TV3 Jaume Peral, “que desgranarà aquelles grans contradiccions del món actual, com és el cas que un govern espanyol necessiti el suport d’uns partits independentistes”.

Al primer capítol de ‘Ironies de la Vida’, un lleó es menjarà un vegetarià, mentre l’off del presentador del programa va dient “què? Et fan pena els animalons? Ara no tant oi? Vaja, vaja… mira qui ha descobert la cadena alimentària. Ara, aquest lleó està ingerint totes les proteïnes i greixos que no podria haver ingerit menjant quinoa, tofú o seitan. Hahaha, fote’t vegetarià”.

“Sí, és un programa un pelet agressiu”, reconeixia Peral, “però volem fixar-nos en aquelles coses que sovint fem sense pensar, que ens duen a viure situacions iròniques”. En un altre episodi veurem com un home que es passa el dia al gimnàs per estar guapo, desatén tant la seva parella, que ella s’embolica amb un informàtic fofo.

“Realment creiem que pot ser un dels èxits de la temporada, perquè als catalans ens encanta la justícia, que tothom tingui el que es mereix. I aquest programa va d’això, d’una mena de justícia còsmica que reequilibra les coses”, deia Peral.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies