benegre.cat
Esports

Al nou Camp Nou el vestuari visitant estarà insonoritzat perquè no se'ls senti plorar

Els jugadors blaugranes se senten incòmodes quan tornen a casa i senten els sanglots i els laments dels rivals

El nou Camp Nou, que hauria d’estar enllestit per la temporada 2021-2022, ha pensat en tots els detalls. Tots els seients estaran a cobert, els frankfurts de la mitja part inclouran un innovador disseny luminiscent i, el més important: tindrà un detall magnífic amb els visitants. I és que el seu vestuari estarà insonoritzat perquè no se’ls senti plorar després dels partits contra el Barça.

“Una de les coses que més ens comenten els nostres jugadors”, explicava el president Bartomeu “és que els fa una mica de pena sentir com sangloten jugadors professionals, homes fets i drets, després que el Barça els foti un bany. Això els fa la feina una mica més difícil, perquè si els jugadors es tornen compassius… costa escombrar el rival”. Per aquest motiu, les parets del vestuari visitant estan recobertes amb capses d’ou, que fan l’efecte d’insonoritzat la sala. “Però no són capses d’ou normals. Els hi hem posat leds. Ens hem currat el disseny, vaja”, explicava Normaku Sakaloko, dissenyador d’interiors del projecte.

Pel que sembla, és especialment incòmode sentir plorar Cristiano Ronaldo. “És com un lament de balena varada, fa molta llàstima. Tota aquesta fatxenderia que té, se li regira dins com un huracà i l’arrossega a la més profunda merda després de les derrotes”, explicava Bartomeu, “i ara que el Piqué està tot el dia amb el Periscope, només ens falta que ho retransmeti perquè tinguem un bon pollastre”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies