benegre.cat
Notícies

El Club Súper 3 vol la reina Letizia de guionista perquè pugui repetir el seu “compi yogui (I miss you)”

Ja sap què és fer programes infantils perquè va ser presentadora dels informatius de Televisión Española

Catalunya està d’enhorabona. Els seus lingüistes, potser no tant. Tot i que semblava impossible, el Club Súper 3 per fi ha trobat un substitut de luxe per al personatge d’en Petri. No va en monopatí, sinó en cotxe oficial, però també diu paraules rares. Es tracta de la reina Letizia, que ha posat de moda l’expressió “compi yogui (I miss you)” en un compromès missatge de suport a un dels acusats pel cas Tarjetas Black de Caja Madrid.

Els responsables del Club Súper 3 valoren molt positivament la creativitat innata de la monarca espanyola a l’hora de crear figures semàntiques curioses. “No vèiem tanta riquesa literària des que Lluís Llach va voler impregnar un toc acústic a diversos temes de reggaeton. De fet, l’última vegada que un espanyol va pronunciar paraules que ningú no entenia va ser Pablo Iglesias i el seu Ministerio de la Plurinacionalidad”.

L’equip de guionistes del Club Súper 3 han assegurat que Doña Letizia està perfectament capacitada per incorporar-se a un programa infantil. “Ha sigut presentadora dels informatius de Televisión Española, que vindria a ser el mateix”. En aquest sentit, ha recordat que els discursos de la seva parella, el rei Felipe, “també tenen la virtut que els únics que se’ls creuen són els nens petits”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies