benegre.cat
Notícies

Els alliberats sindicals celebren la jubilació de Cándido Méndez prenent-se un altre dia lliure

UGT ofereix al líder sindical criogenitzar-lo fins que el tornin a necessitar

Avui faran festa. També. El conjunt d’alliberats sindicals de l’estat espanyol ha decidit celebrar avui la jubilació de Cándido Méndez com a secretari general d’UGT dedicant el dia a “afers personals”. Portaveus del gremi justifiquen que “dormir fins les dotze també és un afer personal” i reconeixen que “tampoc és que ens calguin moltes excuses per demanar-los, és el que té que no et puguin fotre al carrer”.

Tot i el reconeixement dels diversos sindicats a la incansable tasca de Méndez al llarg dels segles -“incansable perquè cansar cansar, no cansa”- la jubilació del líder sindical no ha estat pas oli en un llum. Fonts d’UGT expliquen que, d’entrada, Méndez va negar-se a abandonar la butaca i va amenaçar-los amb una denúncia: “Ell mateix és alliberat sindical dins l’estructura d’UGT. Vull dir, que és el que treballa pels drets dels treballadors del sindicat i, per tant, es pot aferrar més al lloc de treball que Rita Barberà al senat”.

Malgrat el desacord, UGT va traslladar a Méndez una proposta per desbloquejar la situació i propiciar la seva marxa. Segons ha trascendit als mitjans, el sindicat hauria ofert al líder criogenitzar-lo “fins que el tornin a necessitar”, una circumstància que es pot donar més aviat del previst: “Si Catalunya ens acaba marxant, faran falta senyors d’un altre temps amb barba que facin demagògia i populsime contra els independentistes. Mai sobren mans quan es tracta de defensar la unitat d’Espanya”.

Per la seva banda, els altres líders sindicals, com Ignacio Ferández Toxo de CCOO, han lamentat la marxa de Méndez. “El trobarem a faltar als dinars setmanals al Restaurant Horcher, la veritat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies