benegre.cat
Notícies

Twitter reduirà els 140 caràcters perquè “no necessites tant espai per demostrar que vas de llest”

Steven Spielberg es planteja fitxar-te com a guionista de ciència-ficció després de llegir el teu currículum a LinkedIn

Canvi de rumn a Twitter. La xarxa social líder en microblogging, que fins ara es plantejava ampliar el número de caràcters, ha decidit fer un canvi d’estratègia i, finalment, reduirà els seus 140 caràcters que ofereix en l’actualitat. El motiu: que l’empresa nord-americana considera que “tu no necessites tant espai per demostrar que vas de llest”. Els directius de Twitter entenen que “estàs malgastant l’espai que t’ofereixen amb publicacions sense sentit i plenes de faltes d’ortografia. I el pitjor de tot: amb hashtags que no foten puta gràcia i que només cobren sentit si els escrius des de la butaca d’una consulta psiquiàtrica”.

Aprofitant l’avinentesa, assessors personals de Mark Zuckerberg et comenten que “potser ja és hora que deixis de posar-te fotos de paisatges al perfil de Facebook. No vulguis passar per un ecologista quan en realitat ets un lleig de collons”. En plena revolta 2.0 contra la teva persona, un correu electrònic t’anuncia que Steven Spielberg es planteja fitxar-te com a guionista de ciència-ficció després de llegir el teu currículum a LinkedIn. “Mai havia vist tanta creativitat junta. No estem parlant de mentides, sinó de pura fantasia incongruent”.

Les notificacions del dia en matèria de xarxes socials finalitzen amb un nou avís d’Instagram, que et convida a participar al seu concurs de fotografies de peuets a la platja dels refugiats sirians. “No et facis l’ofès”, et diuen. “Tu ets el primer que, per ser feliç, necessites viure la vida a través de filtres i mòbils d’última generació”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies