benegre.cat
Esports

Un equip de vegans es nega a jugar un partit de costellada

Han acusat els jugadors rivals de ser “uns porcs”

Els testimonis diuen que ha sigut una situació esperpèntica. En paraules seves, “molt animal”. Resulta que un equip de futbol integrat exclusivament per jugadors vegans s’ha negat a jugar “un partit de costellada” per motius evidents. Els fets han passat a “Cabra del Camp” i, segons l’afició local, “hi ha molt burru sueltu”.

En un clima de més serenor, el capità de l’equip vegà, Rodolf Carnicer, ha assegurat que no han volgut jugar perquè l’equip rival feia moltes faltes. “És a dir: perquè són uns porcs”. Ha més, els ha acusat de ser uns covards (“o sigui: uns gallines”) i d’acomiadar-los amb gestos despectius. Concretament, “fent unes botifarres”.

Per si això no fos prou, els futbolistes vegans també han retret als seus rivals que en el sorteig de Copa han tingut “molta llet” i que les samarretes dels dos equips “s’assemblen un ou”. De moment, l’equip vegà s’ha retirat de la competició i, fins que no els seus rivals no els demanin disculpes, canviaran els partits del diumenge per una barbacoa de germanor. “Que som vegans, però no imbècils”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies