benegre.cat
Notícies

Unió demana als seguidors del PSV que també els llencin monedes

Espadaler també ha demanat que la Marató de TV3 2016 es dediqui a salvar Unió, "però es veu que pensen que l'ictus és més important"

Ramon Espadaler, secretari general d’Unió, ha criticat amb duresa als seguidors del PSV Eindhoven que ahir humiliaven unes pidolaires a Madrid llençant-los monedes a canvi de flexions. L’acció, que ha incendiat les xarxes socials, ha escalfat l’ànim també d’Espadaler que ha assegurat que “és una vergonya que humiliïn així a aquestes pobres dones. Dit això, si volen llençar monedes, a la seu d’Unió els atendrem amb gust i jo estic disposat a fer les flexions que calgui”.

Aquesta setmana s’ha sabut que el deute d’Unió arriba als 19 milions d’euros, “incloent múltimes factures del Palace de Madrid, per un tema”, deia Espadaler. Però al partit no estan preocupats per la seva situació perquè “aquí som molt creients. Si nosaltres no creiem en els miracles, qui hi creurà?”.

Sobre la satisfacció tàcita que ha provocat en altres partits polítics catalans l’esfondrament d’Unió, Espadaler ha avisat: “que no s’equivoquin. No estem acabats. Ara Duran Lleida no apareix tant perquè l’hem enviat a fer-se uns tractaments de rejoveniment. D’aquí a uns mesos tornarà i tindrem un jove líder, capaç d’encarnar la nova política i de dur-nos al cim del poder a Catalunya i Espanya. Només és qüestió de temps. In Duran we trust”.

Tornant als seguidors del PSV, Espadaler ha afirmat que “és ben clar que aniran a l’infern, perquè són mesquins. Però, si han de marxar a algun lloc, primer que deixin els diners a Unió, que bona falta ens fan”. Espadaler ha afirmat que també van demanar a TV3 que enguany la Marató es dediqui a salvar Unió, “però es veu que l’ictus és més important”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies