benegre.cat
Notícies

Una altra il·lusió òptica viral revela que t'agrada perdre el temps amb qualsevol tonteria d'internet

"En realitat no estaves tan ocupat com deies", conclou un estudi

Tothom diu sempre que està molt ocupat, que va molt de cul, però quan corre un nou enigma viral a internet, poden passar-se hores mirant fixament la pantalla per desxifrar-lo.

“Només hi ha dues opcions”, explica Mike Strappon, conserge de la Universitat de Michigan “o la gent no està tan ocupada com diu, o som tots una mica ximples”. En realitat, el motiu sembla ser que es troba a la nostra amígdala. “El nostre cervell primitiu no suporta perdre reptes. Abans lluitavem per la supervivència, ara mengem com vedells per tant cal buscar nous reptes”, assegura el conserge.

I aquí és on entren els enigmes virals. Cada enigma és una prova a vida o mort per al nostre cervell sedentari. No pot evitar sentir-se terriblement temptat de resoldre l’enigma per demostrar, encara, la seva capacitat de supervivència. S’han donat casos de persones que s’han passat tota la jornada laboral mirant la pantalla intentant decidir si el vestit era blau o daurat, si a la barba de tal noi hi ha amagada una noia, quantes noies hi ha en una imatge de miralls… “Són persones que mereixen ser acomiadades fuliminantment”, comentava el conserge mentre recollia les fulles, “perquè si estàs enfeinat no perdis el temps en ximpleries com les il·lusions òptiques o llegir aquest article. Ves, acaba la feina, tanca l’ordinador i fot el camp a disfrutar de la teva familia i amics”.

Preguntat sobre quantes noies hi ha a la darrera imatge viral, el conserge de la Universitat de Michigan ha respost que “me la pela”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies