benegre.cat
Notícies

Al·là dimiteix com a Déu dels gihadistes

Mahoma anuncia que regalarà un estel als membres del ISIS per si els cal fer volar coses

Al·là ha dit prou. Les repetides atrocitats dels gihadistes contra l’espècie humana han acabat amb la paciència del seu suposat Déu, que ha presentat avui la seva dimissió oficial insistint que “no vull tenir res a veure amb aquests monstres. Que deixin de matar en nom meu d’una puta vegada, no em representen”.

Profundament afectat pels recents atemptats, Al·là ha anunciat que se sumarà a la religió budista per poder-se perdre en la muntanya més alta del Tíbet i tenir una mica de pau. “O això o fer-me funcionari de Correus, el que està clar és que no vull més sobressalts”, ha expressat.

Tot i la seva retirada imminent, Al·là ha anunciat que abans de plegar es coordinarà amb Zeus per dur a terme un atac amb llampecs sobre els nuclis del ISIS, i mermar així la seva capacitat ofensiva.

Per la seva banda, Abu-l-Qàssim Muhàmmad, popularment conegut com Mahoma i molt venerat pels gihadistes, s’ha sumat a la iniciativa del seu superior i també ha renunciat a la seva funció de profeta de l’Islam. “D’haver sabut que això acabaria així, us ben asseguro que m’hauria quedat a la muntanya”, ha insistit.

Amb la intenció de reduïr les ànsies assassines dels gihadistes, Mahoma ha anunciat que els regalarà un estel “per si segueixen tenint ganes de fer volar coses”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies