benegre.cat
Notícies

Renfe aclareix que no fan vaga per Setmana Santa, sinó que el servei és així de lamentable

“Si algun dia volem fer vaga, la farem a la japonesa. És a dir, treballant el doble del que fem. És a dir, treballant com les persones normals".

Han hagut d’explicar-se. Portaveus de Renfe han hagut de donar avui un pas al front per aclarir que no és que estiguin fent vaga per Setmana Santa, com tants altres anys, sinó que la qualitat del servei és la normal. “Que els trens van tard, plens, la freqüència és poca i el cafè de la cafeteria sembla aigua de fregar? D’acord, però és perquè el servei és aquest, no pas perquè estiguem fent vaga”, insisteixen.

De fet, els portaveus insinuen que totes aquelles vegades que s’ha reivindicat una vaga, en realitat era una cortina de fum per dissimular “un servei lamentable”. “Abans ens feia vergonya reconéixer que no arribàvem a més… però ara ja hem sortit de l’armari. És molt millor viure amb l’honestedat per davant”, insisteixen fonts ferroviàries.

“Si volguessim fer una vaga, la faríem a la japonesa; treballant molt més que qualsevol dia de l’any, el que tampoc és molt difícil”, avisen. En aquest cas, la intenció dels maquinistes i més personal de servei seria “fer circular tots els convois alhora i col·lapsar les estacions, però no de persones, sinó de trens”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies