benegre.cat
Notícies

Detingut mestre xocolater per fer els ous de xocolata amb un motlle dels seus ous

El xocolater assegura que si Jordi Roca pot fer una Mona d'una mona, ell també pot agafar-s'ho en sentit literal amb els ous

Una operació dels Mossos d’Esquadra ha permès detenir aquesta mantinada a Barcelona un mestre xocolater que feia els ous de xocolata amb un motlle dels seus propis ous. La detenció s’ha dut a terme aquesta matinada quan el xocolater es trobava a l’obrador amb els ous a la massa.

“L’hem enxampat cometent el delicte in fraganti. Ens havia arribat la queixa d’alguns clients, que asseguraven que els ous de xocolata d’aquest local eren d’un realisme xocant. Vam infiltrar un agent entre la clientela i, efectivament, ahir en va comprar un que tenia venetes i tot. No era pas dolent, segons l’agent”, ha informat el cap de l’operació.

El xocolater ha estat detingut acusat de mala praxis ovoxocolatívola i podria perdre la seva llicència. L’acusat s’ha defensat dient que “el Jordi Roca ha fet una mona que és una mona, un mico! Per què no m’ho prendre jo també en sentit literal i er un ou que sigui un ou? Aquí hi ha doble moral. És una vergonya!!”.

S’han incautat 280 ous de xocolata, però es calcula que n’hi poden haver uns 160 en circulació. “No passa res per menjar-ne”, asseguraven els Mossos “però, certament atempta contra el bon gust i contra l’estabilitat psíquica de les criatures. No ho recomanem”. En canvi, hi ha pares i mares clients habituals que asseguren que “els nostres fills porten anys menjant els ous d’aquests senyors i estan perfectament. Volen ser enginyers i, segur que aquests que denuncien, no seran res. Els professors que tenen n’estan molt contents i han dit que pregarien per ells i per veure’ls ben aviat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies