benegre.cat
Notícies

Els Mossos d’Esquadra interrompen la sobretaula del Dia de la Mona per evitar més escenes dantesques

Els avis de la família argumenten que no estan borratxos, sinó que celebren la resurrecció de Jesucrist “tal com cal”

Intervenció d’urgència a tot el país. Els Mossos d’Esquadra s’han vist obligats a interrompre moltes sobretaules del Dia de la Mona per evitar mals majors. La decisió de la policia catalana vol prevenir les típiques escenes dantesques produïdes per “massa família i encara més alcohol”.

El senyal d’alarma s’ha donat quan el teu cunyat ha començat a dir que “Johan Cruyff es mereix un gran homenatge del Barça”, quan ell va ser el primer que va aplaudir Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu quan li van retirar la presidència d’honor del club. El tema s’ha posat especialment tens quan el teu tiet, que treballa en una fàbrica i passa de la política, ha deixat anar que “Ciutadans és un partit progressista” i que “els catalans haurien de manifestar-se per fer un nou Estatut que reclami el pacte fiscal”.

La irrupció dels Mossos en plena trobada familiar també ha servit per frenar la mania de molts avis de descordar-se la bragueta davant de tothom. “Jo no estic borratxo. Només celebro la resurrecció de Jesucrist tal com cal”, ha dit mentre es prenia tres copetes d’aiguardent “per tirar el dinar avall”.

Enmig d’aquest rebombori, les dones de la casa han explicat que “això del Dia de la Mona està començant a ser en un sentit massa literal”. Potser per això, ja han advertit que, de cara a l’any vinent, optaran per celebrar el Dilluns de Pasqua anant de públic a Mujeres, Hombres y Viceversa. “Veurem la mateixa porqueria que a casa i almenys ens estalviarem tota la feinada de preparar el dinar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies