benegre.cat
Esports

Bartomeu i Rossell proposen que Cruyff sigui president d’honor del Barça

Acusen Laporta de no defensar-lo prou quan li van retirar la posició: “Tan amics no devien ser”

La directiva del Barça es mou ràpid per retre un homenatge permanent al desaparegut Johan Cruyff. Tant és així que el president culé, Josep Maria Bartomeu, ha presentat una proposta per proclamar l’holandès president d’honor del Futbol Club Barcelona. La mesura ve avalada per Sandro Rosell, ja que segons Bartomeu “el president més votat de la història del Barça bé havia de dir-hi alguna cosa”.

La proclamació de Cruyff com a president honorífic blaugrana arriba també avalada pel conjunt de la junta directiva actual. “Nosaltres sempre hem estat cruyffistes, com tots els periodistes esportius d’aquest país, que aquesta setmana estan tots tristos”, insisteixen des de la Llotja del Barça, des d’on titllen de “surrealista” la convicció que al darrere dels homenatges a Cruyff s’hi amaga un postureo de proporcions èpiques.

En la mateixa línia, Bartomeu ha aprofitat per acusar Joan Laporta d’hipòcrita per no haver defensat prou a Cruyff quan li van retirar la condició de president d’honor. “Tan amics no devien ser si el va protegir tan poc, la veritat”, assegura el màxim mandatari del Barça.

Pel que fa a la idea de batejar el nou Camp Nou com Estadi Johan Cruyff, la directiva culé demana una mica de temps. “Concretament, fins que baixi el soufflé i poguem ignorar directament la proposta”, indiquen, mentres acaben de lligar noms “molt més representatius de la identitat del club”, com ara Qatar Airways Stadium.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies