benegre.cat
Notícies

Experts conclouen que fer cinc Likes seguits a Instagram ja és tontejar

Si es tracta de fotos en primer pla, en bikini o sense samarreta, el número baixa a 3

Ja no hi ha dubte. Un grup d’experts en noves tecnologies ha conclòs avui que donar-li al “Like” de forma consecutiva a cinc fotografies d’un mateix usuari esdevé un acte de flirteig directe. “Implica que has anat mirant l’historial i que vols que se n’adoni”, asseguren. Els mateixos experts indiquen que el número baixa a tres si els “m’agrada” es fan a fotografies en bikini, primers plans o marcant abdominals sense samarreta.

Tot plegat es tracta dels resultalts de l’informe Ús inapropiat de xarxes socials que en veritat són per una altra cosa, que la Universitat de Barcelona ha dut a terme entre els seus propis alumnes: “Ho hauríem fet amb alumnes de la UPC, però la mostra hauria estat poc significativa perquè un enginyer se les sap totes”.

El mateix informe denuncia la tècnica d’agregar a gent guapa al LinkedIn. “Amb l’excusa de fer contactes professionals, molta gent perduda inicia així un acostament romàntic. El següent és fer-li un +1 a totes les aptituds del curriculum, encara que no hagis vist mai treballar a la persona”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies