benegre.cat
Notícies

Unió es pregunta per què no la vas votar si, en el fons, tampoc estaria fent res de profit des del Parlament

La marxa de Duran i Lleida “només” ha suposat la pèrdua del 25% de la militància

Quan ja han passat sis mesos des de les eleccions plebiscitàries del 27-S, els dirigents d’Unió Democràtica de Catalunya han fet una primera valoració d’aquest mig any sense representació parlamentària. La cúpula democristiana ha arribat a la conclusió que les coses no haurien canviat gaire si ara tinguessin alguns diputats a l’hemicicle català. De fet, encara es pregunten per què no las vas votar si, “en el fons, tampoc estaríem fent res de profit des del Parlament”.

L’anàlisi del secretariat nacional d’Unió també considera que l’adéu de Duran i Lleida no suposa “cap trauma” per a la formació, “més enllà de perdre un simple 25% de la militància”. És més: han agraït la seva marxa perquè “ara ja no queden calbs a Unió. Només gent amb el cabell blanc o l’esperit negre. Però res d’alopècics, que envelleix molt”.

Precisament, el partit es planteja canviar els seus estatuts per facilitar l’ingrés de nova militància. “Facilitarem que les joventuts d’Unió acceptin adolescents de fins 65 anys. És normalitzar el que ja tenim ara mateix, perquè un jove que es fa militant d’Unió és que té coses a amagar, que és vell per dins o, segurament, totes dues coses alhora”.

La valoració interna també apunta que Unió demanarà ajuda per liquidar els seus deutes. “Hem contactat amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i altres col·lectius socials. Ara que hem descobert que existeixen, potser estaria bé que en traiéssim alguna mena de profit”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies