benegre.cat
Esports

El Barça instal·la un seient ejectable per si Florentino vol fer fora Zidane durant el partit

El Barça explica que "sempre busquem l'espectacularitat, i què hi ha més bonic que acomiadar un entrenador fent-lo volar?"

Florentino Pérez se sentirà enguany més còmode que mai a la llotja del Camp Nou. Al clàssic d’aquest dissabte tindrà un botó al costat del seu seient. Un botó que, si el pitja, farà que el seient de l’entrenador del Reial Madrid surti volant cap al cel de Barcelona, en direcció a l’estratosfera.

“Som conscients de la passió de Florentino per fer cessar entrenadors i volem que se senti com a casa”, explicava el president Bartomeu. El club ha fet saber que el Barça sempre busca l’excel·lència i l’espectacularitat, de manera que “no se’ns acudia res millor que això. Un seient ejectable que pot enviar Zidane a Palafolls en un pim pam. El soci del Barça ho estarà esperant. I el del Madrid, desenganyem-nos, també”.

L’entrenador del Reial Madrid ha valorat la innovació del Barça: “jo ho veig bé. Tot el que sigui afegir emoció al joc, ja m’agrada. Quan acceptes ser entrenador d’aquest club, saps que a començat un compte enrere perquè Florentino et doni la patada. Trobo que, si he d’acabar ja, aquesta és la millor manera. Només espero que la seguretat estigui garantida, que el seient no em cremi el cul i que hi hagi un bon paracaigudes”.

Luis Enrique ha demanat al club una prova del seient ejectable de Zidane, abans del partit: “hem de comprovar que no faci massa llum, si és massa llampant m’hauré de posar les ulleres de sol, que no em casqui els ulls. Per la resta em sembla bé, Zidane s’ho mereix”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies