benegre.cat
Notícies

Convergència afronta una “renovació radical” amb els mateixos líders i principis de sempre

Mas considera que ha arribat el seu moment: “Estic preparat per prendre el relleu”

Aire fresc, però del de tota la vida. Renovació radical sense tocar res. I és que sonen campanes de canvi a la casa gran del catalanisme, però la melodia és coneguda per tothom. Convergència Democràctica de Catalunya afronta aquestes setmanes una profunda renovació del partit amb la intenció d’acabar exactament allà on ha estat tota la vida, mullant-se regular per arribar al màxim nombre de votants possible.

“Volem arribar al ciutadà sobiranista, a l’independentista -que es veu que són diferents- al catalanista, al lampista, a l’autonomista, al que defensa el dret a decidir, al progressista, el socialdemòcrata, el liberal i el democristià. Hi ha qui li diu indecisió, però nosaltres li diem transversalitat que queda molt millor”, expliquen fonts convergents.

La formació filoindependentista es troba ara mateix en ple procès de reconversió. “Volem fer un gir de 360 graus a la nostra política de sempre, no sé si m’explico”, diuen, comparant-se “amb un au fènix que reneix de les seves cendres per lluïr el mateix plomatge de tota la vida”.

Pel que fa als líders de la nova convergència, tot apunta que finalment Artur Mas prendrà el relleu al timó del partit. “Porta molts anys preparant-se per l’ocasió, ha arribat el seu moment”, expliquen fonts coneixedores del partit.

En relació al nom que tindrà la formació, consideren que “si tapem la paraula convergència ja serà més que suficient per esborrar qualsevol esquitxada de corrupció. Si alguna cosa sabem segur sobre el votant català és que és burro. O almenys això hem pensat sempre”. Tot i canviar-se de nom, però, els líders del partit de centre-esquerra-dreta confien que se’ls segueixi reconeixent com convergents:No és un adjectiu, és una forma d’entendre la vida”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies