benegre.cat
Notícies

La Generalitat engega el programa “Bufetada 3.0” d’estímul a Youtubers i joves emprenedors

“Aquesta generació és l’hostia. Perdó, volia dir que és d’hòstia”, asseguren a Treball

Un bandau a temps per evitar mals majors. El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el programa d’ajudes Bufetada 3.0 amb la intenció d’estimular creativament tota una fornada de Youtubers catalans, així com joves emprenedors de l’àmbit tecnològic. “Necessiten un estímul a l’altura del que fan perquè se’ls passi la tonteria”, assegura un portaveu de Treball, tot afegint que “aquesta generació són l’hòstia. Disculpeu, m’he equivocat amb l’article, volia dir que són d’hòstia”.

Si bé la Generalitat reconeix que hi ha un allau de voluntaris per dur a terme el que vindria a ser la bufetada, de moment només els funcionaris de Treball en tindran potestat. No obstant això, fonts del govern deixen entreveure que “es farà la vista grossa” si algun ciutadà decideix aplicar el programa pel seu compte. “Quan coneixes un Youtuber o un jove emprenedor que t’explica la seva start-up de merda la mà et salta sola, i reprimir-se és molt dolent”, asseveren.

El govern ha explicat que el programa inclou tots dos col·lectius, Youtubers i emprenedors, perquè han estat incapaços de decidir quin necessita amb més urgència “un bon estímul, a la cara i, si pot ser, amb una cadira”. “Al final tots dos són fruit del postureo digital, jovent que vol guanyar-se la vida aprofitant que la gent més gran que ells no entén absolutament res del que està passant amb la tecnologia”, diuen fonts de treball, “ja se la fotran quan això d’Internet passi de moda”.

En paral·lel al programa Bufetada 3.0, la Generalitat ha publicat una guia per reconéixer aquests subjectes. “Tot xaval amb gorra plana xupant WiFi a les escales de l’Apple Store és un Youtuber en potència, quan abans arribi l’estímul molt millor”, assegura el manual. Pel que fa a joves emprenedors tecnològics, es defineix “un xaval sense feina, enganxat a Internet, que s’hagi comprat un domini .com i que segui en una gran pilota inflable en comptes de cadira”. En cas que disposi d’una oficina amb futbolí o taula de ping-pong, el protocol reclama “intensificar l’estímul amb dues hòsties”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies