benegre.cat
Notícies

La premsa espanyola comença a calcular quan guanyarà la Lliga el Real Madrid

Veuen l’equip blanc com el màxim favorit per guanyar la Copa del Rei que jugaran Barça i Sevilla

Eufòria descontrolada a la capital d’Espanya. La premsa esportiva espanyola ha celebrat efusivament la victòria del Real Madrid al Camp Nou i ja comença a fer números per calcular en quina jornada es proclamarà campió de Lliga el conjunt blanc. “Si el Wolfsburg jugués la competició, el Madrid ja faria temps que la tindria assegurada. Però el Barça i les seves trampes de sempre faran que la celebració hagi d’esperar unes setmanes més”, resumeixen els editorials del Marca i l’As.

A falta de 7 jornades per al final, els madridistes són tercers a la classificació, a 7 punts del Barça i amb la diferència de gols particular també perduda. Tot i així, la premsa madrilenya destaca l’heroica remuntada del Madrid a la Lliga, fins al punt que ja el veuen capacitat per guanyar fins i tot la Copa del Rei que jugaran Barça i Sevilla. “Que estiguem eliminats és una simple anècdota. Si hi ha un club que històricament ha guanyat més enllà de la gespa, aquest és el Real Madrid”, defensen els diaris de la capital espanyola.

Tant el Marca com l’As entenen que al Barça hi ha un “fin de ciclo. Concretament, el 125è fin de ciclo de les dues últimes temporades, en què el Barça “només ha estat capaç de guanyar un triplet”. De fet, les dues capçaleres esportives adverteixen que la penúltima jornada de Lliga, que enfrontarà culers i pericos, podria ser clau per al descens. “El del Barça, esclar. Si segueix igual, l’Espanyol l’enviarà a Segona Divisió”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies